Friday, October 10, 2008

JoM SeMbAnG²


Yes!! keje dah siap..semalam dpt new task dr bos..1 skrin nk ne alter n another 1 new skrin nak kene dev..alhamdulillah dpt gak siapkan cpt..so ape lg d sbbkan br nk berjinak ngn 'dis thing'..so here i'am..
Cepat betul masa berlalu, dalam xsedar dah 4 bulan berumahtangga dan dah dekat 2 bulan kitorang duduk berdua. Tapi rasa macam baru je..tapi memang baru kot, kene tolak 2 minggu abang xde kt sini,terpakse menumpang umah sewa lame coz takut nak duk sorang² n yg paling sedih terpakse sambut bezday n awal puasa without him..huhu..Tapi nasib baik abang p jepun tu 2minggu jer kalau tidak mesti berendam air mate org kt sini..hehe. N then kene tolak hari² yg kitorg balik kg..Tu sebab rase macam kejap jer..
Walaupun dah 2 bulan tp banyak lagi barang yg perlu dikemaskan dan ditambah. Macam² jadi masuk umah baru ni..tp xpela biasela2..Masa awal masuk..kosong gile rumah tue,nasib baik gak dapat byk hadiah kelengkapan rumah tapi itu pun take time nk bawa balik coz hadiah memang tinggal di kg n9 n kedah mase tu..tapi slowly la memenuhkannya..tengok pada budget yg ada..hehe..xpela slow²..the most important thing is hari2 dekat dengan org yg tersayang..

"What is most valuable is not what you have in your life, But who you have in your life!" N i'am glad to have abang in my life..Luv u abang..so much.. (Ni klu bebudak ni bace mesti diorg xcaye yg aku 2lis blog ni,cm jiwang² plak..xpela sekali sekale ;D) .

K la tgh tgu abang ni jap gi nak terus blk kg kt nogori plak..nk blk berayer umah sedara mara kt sana. Sumorg dah duk bertanye bile nak balik..hehe..Adios


2 comments:

mieza said...

huhuhu meh la kite komen...sian tkde org nk komen..my komen is..'sabarlah sayang,abang pergi menjalankan tugas demi negara yang tercinta' kekekekeke
jgn maree..huhuhu

Zamzunita said...

eleh dak bai ni..buat ayat geli² plak..xkuase aku..wekwek..