Tuesday, December 30, 2008

AkU KeNe TAG

Tag ni dikenakan oleh budak sebelah meja aku ni..xlain xbukan sarah syazwani..ok.check it out..

Nama ‘Timang-timangan’ anda oleh yang tersayang?

my Hubby -----> for sure la ayang, tp klu dia nk control dia panggil awak je...hahaha

my FamiLy -----> kalu mak n abah panggil adik...abg² pun panggil adik gak..hehe

FreNs & OfismaTe ----> sume panggil zam..

Sedare mare ----> Ita...hehe control ayu skt \(^0^)/

kekawan hostel kt PD dl ----> Katon...my senior bg coz dia kate muke aku cm de 1 watak katon tu plus aku mmg suke tgok katon..kekeke

Anda seorang yang...

1) Happy go lucky n gile²..

2) Happy jek...x suka nak marah2 <--- ni sarahnye ayat..aku suke marah2 ni..muahaha

3) Manje....geli² je..keke tp ngn my hubby jela

Describe apa membuatkan dia terlalu istimewa dimata anda...

hehe..ape ekh..tp mmg special la klu x xde la cpt sgt da terikat. start from mmbe punye arrangement, 1st jumpe ape la cm poyo je mamat ni..alih² sangkut gak..keke. Tp dia caring sgt n i love him so much. xdpt nk di ungkaikan kespecialannyer..hahaha

Makanan & Minuman favourite anda

Simple je..menu kampung jer..tomyam+telur dadar+sambal belacan + ice lemon tea nyum² ;D

Favourite Color

hijau,pink,coklat..

Favourite song

wt mase skrg --> Lucky by (jason mraz feat colbie caillat)

Do you hear me,
I’m talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I’m trying

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

lalalalalala....

Siapa yg selalu membuatkan anda tergelak

my hubby la...suke sgt wt cite yg membuatkan pipi aku ni kembang...

Sikap yg membuatkan anda stress

Ermm...suka paksa2..da x suka dahla... <-- aku amik ayt sarah la

3 benda yg mesti ada dlm bag anda


1) Wallet - kenela ada..nk p minum ke makan ke nk de duit kan..
2) Handphone - nak kol asben kul bape nak balik umah
3) Staf Kad - susah nak masuk opis nanti
* same la sarah wacaya same lu..muahaha

Kali terakhir anda beriya-iya menangis. Kenapa?

adela mane bley bgtau...

Perkara yg paling lucu atau memalukan dlm hidup anda

emm..ade ke entahla mls aku nk pk...kekeke

Tag 6 rakan anda

ala mls la nk tag² org ni...ikut suke la sape nk copy soalan ni pas2 jwb la sdr...pe sesusah sgt..

0 comments: