Friday, January 9, 2009

Kete Katon

Semalam on d way aku nk p Tjg Malim de sebuah kereta ni lalu..terus aku n hubby excited nk kejar kete tu..nak tau nape coz kete dia penuh dgn katon..dr blkg kete smpi ke dlm kete penuh ngn koleksi katon² yg cute miut...tp yg aku smpt snape gambo blkg dia je yg kt dlm xsmpat plus klu smpt pun mesti xnmpk nye biasela pki camera hp murah jer..kekeke. Tp yg dalam kete kt sit belakang n tepi sit tu cam ade rak plak elok je dia susun katon² tu..rajin betui la owner kete tu gam sesatu katon tu..

2 comments:

*Yun* said...

kete katun..
bkn ke tym sekolah dulu..kawan2 ko pgl ko katun? hehehe jgn mare haaaa

Zamzunita said...

hahaha...tu geng bdk hostel jer..