Monday, January 19, 2009

mY NeW SanDal...

Hehe smlm sj p jejalan dkt d curve n ikano tu..pas2 aku masuk la kedai crocs ni..saje la cube² apela yg best sgt kn..pas2 hubby aku tanye de duit x nak beli tu..dgn sng ati aku menjawab "xde".. pas2 hubby aku bukak wallet dia cek s'thing..ok boley la..kekeke dgn muke yg bersinar² aku terus memilih mane yg aku berkenan..emm design biase je..xdela lawa mane cm style org tetua jer tp aku xphm nape price dia cm mahai jer..tp yg pastinyer sedapla kaki ni memakai..comfort...at 1st aku igt nk pilih yg sandal gemok kt depan tu cm yg selalu org pakai coz klu beli yg2 dia de byk aksesori boleh tampal kt lubang² dpn2..tp aku cm xcaye je yg aku akan pakai..xberkenan la aku so aku pilih yg biaso je..as long as selesa dipakai..tu pun da...hubby aku siap pesan pasni no more sandal pakai sampai abis...dgn semangatnye aku menjawab.."ok" hehe cm xboley caye jer..nwy tq so much my dear..

5 comments:

semut-terbersin said...

uii ada ke size? aku last month puas tawaf ikano n OU tuk beli sandals size aku! sumer habis! yg ada tinggal color buruk2 je tuk size aku!! tensen ok? kat MV pon habis daa..so tinggal ler color ijau yg terpaksa aku amik!(terpaksa..sbb tak tahan pakai slipar biasa dah skang ni..kene pakai sandal camni la tuk comfy jalan) color purple/pink/turcois yg aku minat mmg habis laa kan..tensen!

Zamzunita said...

adela stok baru ila..coz hr2 pun aku p xde size..tp smlm mmg de byk stok with variety size..p la..ade gak yg kale purple/turcoise tu tp pink xde size aku plak..huhu..so aku amik jela kale ijau ni coz pzam suke yg2..aku xksh pn..tp klu de yg pink tu mmg aku amik..huhu

mrsharis said...

hai..salam perkenalan.

Best jer kan kalau g shopping hubby jadi tukang bayar..hehe

Zamzunita said...

hai...wslm perkenalan..hehe

Hehe sudah semestinyer best..tp bkn boley wat selalu..ne tgok timing gak..haha

semut-terbersin said...

wah die restock kaa? cis! aku dah amik color ijau buruk aritu..bukan nak pakai banyak2 pon..satu cukup ler..hehe