Friday, January 16, 2009

Nur A'mmar Mu'iz Bin Nur Hasmin

Malam tadi sempat gak aku p melawat my bestfren Jue n her son Mu'iz sebelum dia berangkat ke Taiping umh mertuanyer hr ni..So smlm roger ein n jat(kwn hubby merangkap kwn jue) p melawat pas maghrib b4 tu aku dah roger yun dl..Jue ni dulu X-opismate aku kt VADS merangkap X-housemate aku kt kerinchi merangkap X-schoolmate hubby aku time sek rendah hehe..Gamba kt atas adalah hasil dr camera aunty yun..thanx aunty yun coz menyedekahkan gamba aunty zam yg xreti pegang baby ni klu nk comparekan ngn aunty kecik,bagaikan langit & bumi..wakaka. Aku ni mmg takut skt nk pegang baby yg baru lahir ni..risola leher dia lembut lg so aku xberani nk amik risiko...huhu...papepun comeynyer la mu'iz ni..baik bangat gitu..

Semoga menjadi anak yg soleh tau Mu'iz...amin..

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun sama takut..x penah pegang...first time pegang baby baru lahir adalah, anakku...huhuhu..terpaksa :P

Zamzunita said...

hehe xpela..tgu la aku ade anak sdr nnt..aku belajar pegang..keke

Sarah Syazwani said...

banyak betul kait mengait ko ng pzam nih...nape korg x jumpa lama dlu ehhh..hehhe..

Zamzunita said...

2la psl..tp aku bkn kenal pzam tru jue..tru ila X-housemate kerinci mmbe chating pzam..pusing² gak la..kekeke

miezaniera said...

tk kisah la zam, janji skrg ni korang tk pusing2 dh...alwiz hepi n yippie..
skrg ni jarang dh tgk zam moody, hepi alwiz je..tahniah..keep it up..

*Yun* said...

yeah..itu dia...mu'iz in da house...hak33...mmg tomei..

xpe slow2 lah ko belajar pegang baby tu..xyah lah nk takot sgt kan..aku ni sbb Yam nye anak lah aku jadik berani kan..hehehehe..kalo x, aku pon seram...