Tuesday, February 3, 2009

Award!!!

Wah! dgn mate yg bersinar²..aku dpt award!! hehe ni la sesatunye award yg aku dpt,walaupun hanye watak sampingan..huhu touchingnyer...haha cam pape ntah..nwy TQ to Elis & Sarah coz sudi memberi award ini pada aku..
N aku pn cm xtau nk bg kt sape coz mostly cam da byk award jer..so sesape yg follow blog aku ni n rase masih xde award lg sila la amik..jgn segan-silu tau..aku bg dengan sepenuh ati ni..

1 comments:

miezaniera said...

jadi la zam..drpd tkde, 1 pn 1 la..janji ada..tp zam bg la award lain pulak..ni kang sume org dpt award yg sama je..huhuhu