Tuesday, February 3, 2009

CuTi & inTerView

Semalam aku terpaksa amik EL coz kete buat hal..pepagi aku dah siap nk start..enjin xmau idup..aku da gabra da..pas2 hubby aku cek..same ade batt prob or gear box..so xmo amik risiko terpaksela kami cuti ne p anto kedai cek dl..nasib baik la kene tukar batt br jer...tp d sbbkan da tghr so aku proceed jela cuti igt klu awal nk gak p opis..sayang gile cuti burn cam2 jer..huhu. Masuk semalam da 5 hari aku apply cuti utk thn 2009 ni...so ni ade gaye ujung tahun ni org bercuti aku la ne jage opis..huhu..
Next week aku de intvw kt Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal, xtau lg nk p ke x..klu p aku ne apply cuti lg..huhu..saddis betui..dah la bil. kekosongan 2 jer..tu yg lemau sikit aku nk p tu..stkt cukup syrt je panggil attend intvw...entah² depa dah de calon yg sesuai...wt setakat ni aku msh berkira²..tp berat pd X la...

0 comments: