Friday, February 6, 2009

FroG? KaTak???

Sekarang ni kite asyik diwarwarkan berkenaan dgn isu katak..ada apa dgn katak? Klu dulu kte slalu didengarkan dgn pepatah seperti katak bawah tempurung.. Tp dlm zaman moden ni katak skrg dah advance..hehe.. Aku xmo mengolah ape² berkenaan dgn isu politik yg mane aku pn masih jahil berkenaan dgn isu politik ni..de byk lg pengkritik² tegar diluar sane.. Tp pape pun yg korang bace itu pendapat msg² so kene selidik dl ttg kesahihan sesatu cte2.. Jgn percaya membuta tuli...ok guys,u know wat's right n wrong...

Nwy..lantak la org nk ckp psl katak lompat ke,king of frog ke..tp aku mmg suke tgok katak ni..xlain xbukan katak keroro,katak tamama,katak geroro,katak kiruru n katak dororo...muahaha \(^o^)/
p/s: Ni ade beberapa artikel isu katak skrg yg aku bc dr blog En. Ridwan yg skrg ni da bergiat menulis blog dan Pak Haji Ikram org kuat parlimen yg mempunyai byk knowledge berkenaan dgn isu semasa ni...

0 comments: