Wednesday, February 25, 2009

Program Career and Industrial Relation Expo (CAIREX)

Tarikh: 24-27 Februari 2009
Masa: 9.00 pagi - 6.00 petang
Tempat: Dewan Sri Budiman Annex, UITM, Shah Alam

Pg td after breakfast, aku p la singgah menengok kejap ape yg ade kt CAIREX ni,  selain dr amik buku Graduan ni p amik air nescafe free pas2 tgh minum ade plak interviewer ni ajak aku, sarah n bai p intrvw..siap tgu kami abis minum..klaka pun ade gak..tp nsb baik dia kate more on brief jer..so proceed jela dengar ne tau kot ok ke kn..so yg ni post financial associates cum insurance  agent la..boley wat fulltime n parttime..mmg menarik coz aku pun da sedia maklum klu kj² camni klu kte berminat n comited mmg masyuk tp ape-ape pun...tepuk dada tanye dr sdr..(emm dulu aku nk jd agent unit trust nk p reg n sit exam..tp smpai kesudah xterbuat²..hehe)

2 comments:

miezaniera said...

yezza betul tu tp b4 that ne pk betui2 dulu which 1 the best n kalo leh dgr dulu yg lain2nye product briefing n then baru decide...sbb besenye diorang tkkn ngaku kelemahan yg ada pada product diorang...

blur42nd said...

hahhaa

betol tu zam..lebih kurang aku lah..kunun2 nk wat unit trust..but nk g exam tu lah aku lomah kn...hik22

kesudahannya..mcm ni ajolah