Thursday, February 5, 2009

PTD ooo pTd....

Hr ni aku dpt surat periksa PTD tarikh exam 21hb 2...huhuhu..walaupun mmg xde ati nk p sbb pk cam xlayak n xsesuai je kn utk aku yg mls nk tau perkembangan semasa ni..tp nape entah time isi spa tu last yr aku gatai gak p isi PTD sbb time aku isi tu cm xtau nk pilih ape selain PTM so aku belasah jela..xpela bior jela..so thn ni klu renew jgn pilih PTD cian kt org SPA tu anto surat..

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

gud luck gitewh..aku punya spa pun dah lama tak tengok..hikss

Zamzunita said...

hehe nk gudluck aponye elis..aku p pun idok..aku pernah p..sekali je time awal² dl..lps2 aku ignore jer..coz confident level xcukup tinggi lg..kekeke..xpela bg org lain yg lebih layak..bkn sng nk mentadbir utk rakyat ni..kang slh langkah plak..