Tuesday, February 24, 2009

Tag lagi!

Tag dari Miss Yun..

1. Anda rasa anda hot?
Lor mestila..aku 'up' lg cute miut..sape lg nk rase kan klu xtukang badan perasan sesorg kn..

2. Upload gambar kegemaran anda.
     
3. Kenapa anda suka gambar ini?
Nape entah tp aku suke sgt tgok gambo ni..klu x..xdela aku ltk kt meja opis aku..

4. Bila kali terakhir makan pizza?
23 Dec 2008 - wit ma hubby at indon...tu pun sbb xtau nk p mkn mane..dr 1st day smpi blk fastfood jela kj aku...huhu lame giles...yg bebenonye aku ni mmg xmnt western food..i prefer mskn kg je..biasola bdk kg..

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
wah mencabar sungguh ni...aku pn xhingat lg ape yg aku denga..oo lupe plak lagu dr ringtones aku ni la yg slalu berkumandang.. (obsession-baby bash)

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
kt umh tgh tgok anime: nodame cantabile..kuikuikui

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
emm zam jela..xpun tambah skt kt hujung2..zam yg comey ke yg baik ati ke..haha

8. Tag lagi 6 orang :
   1. Sarah
   2. Bai
   3. Elis
   4. Zue
   5. ILa
   6. ET

//*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…

9. Sapa No 1 pd anda?
Jiran sblh aku kt opis ni..dl pernah seumh sewa time bujang..sebilik..sekatil..keke tp dia katil bwh aku katil ats la..haha

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
wah! xkan nk wat gossip kot..tp 4sure la ngn Mr Hubby dia..ngn riso elis..jwpn slmt dr aku..

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
ni la orgnye yg jd match maker aku n hubby aku..kekeke xsangke menjadi gak..

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
yg no.4 ni kecik je orgnye tp style brutal gitu..style je..peminat fafau no 1..huhu..glamour2 beb bape kl masuk tv bdk kecik ni..haha ngn mara ekh zue

13. Siapakah orang nombor 2?
dia ni bai la..bdk opis aku yg suke sgt kale2 ceria n pakar MC...muahaha

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
hehe walaupun aku tau..et xkan jwb tag aku ni coz br lps bersalin..xpola belasah jola..tahniah n smoga sihat hendaknye..

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tag ni aku dah buat dulu..selamat :D
aku budak kampung tapi giler western :P tapi sejak kena boikot ni,masak sendirik ler spagetinyerr... :D

miezaniera said...

hmm mggu ni mggu tag sedunia ke?
aduhai saleha betul la..huhuhu

aizuemi said...

wakakka.. aku tak marah..
aku tau ar aku kecik, sbb tu aku slalu masuk tv.. kira cam muat2 sendat gaks la aku dlm tv tu.. huahuahua~