Tuesday, February 10, 2009

Weekend yg suram..

Last weekn walaupun cuti 3 hari tp aku mls nk blk kg coz hr isnin tu aku sorg je yg cuti hubby aku kj daa..alwaz like dat..cuti xsame ngn org..nk buek cmno kn..time aku cuti dia xcuti bile aku xcuti dia plak cuti..pas2 aku gak yg ne korbankan cuti coz nk bg sesame cuti..keke brp byk cuti daa..

Hari Sabtu kami p merayau kt Plaza Sg wang..asalnye nk cari hp tp nak yg murah plus dgn pelbagai function;wifi+camera+gprs la itula inila..mane nk dpt murah cik adik oi harga da nk same ngn laptop jer...biasela sj suke² bg org fenin..last² xbeli pun hahaha..kami p jejln kt lawyat jer..pas2 p beli laptop..lain yg nk beli lain plak yg dibeli..tp xpela mmg nk beli pun utk birthday present hubby aku bulan depan tp dah terawal plak belinyer..so ni kire in advance la..walaupun byr half² kn..kire aci lani kn...

Hari ahad xde p memane melainkan beli brg dapur kt Giant n pas2 aku wat Marathon layan Barbie Film Series ni smpi hr isnin(aku ade 12 cte jer..lom abis collect lg)..hehehe:

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow..banyaknya barbie..aku selalu tengok kat tv3 jer..hikss

eT said...

bila ntah aku nk marathon cite2 barbie ni...xdan lagik..huhu