Wednesday, March 4, 2009

Dinner @Kolej Melati

Semalam ttbe je diorg wat plan mengejut nk dinner @Umah Sarah..So walaupun at 1st aku cm nk majuk tp cm xjd plak sbb pk nk p mkn kn...kuikui..so after ofis hr aku,zue n emi p beli brg² n haiwan² utk di masak @sek7 menaiki myvito kaler biru yg br sebulan lbh  dipandu oleh tuan punye kete.  Dah cergas nk blk aku rs cm s'thg .. je.. check blk resit..lor org tu xkire 3 ekor ikan bawal ni..nsb baik la kami ni org baik kn..so patah blk habaq la kt org2 abg lupo nk kire ikan rm12.00 ni..dgn senyuman yg lebar abg tu amik duit n kuakn resit lg utk aku..

Menu utk mlm tu..ikan bawal masak sweet sour, sayur campur, sotong goreng n tongkeng ayam(yg ni bdk zue je tkg perabiskn) Plus dessert yg disediakan oleh Maro Puding Caramel..walaupun rs pahit skt tp sodap gak..sonang jo nk buek upenyer..credit to maro dpt gak aku belajo mlm td..

So ahli jemaah yg ada pd mlm2 ialah..aku+hubby, bai+amin+qasrina, zue, emi, maro n tuan tanah..silap plak tuan kolej sarah+kamil+suri..

3 comments:

izanpyus said...

Sedapnyer menu2 tue.. terliu aku baca... time2 pregnant ni baca menu pun rasa sedap,hehe....

maro said...

nnti turn umah ko nak...lunch ko sediakan aper2 yg patut tarikh nyer akan dbincangkan antara aku n zue....trima jer tau kak zam

Zamzunita said...

ok tp kene bgtau seminggu awal..klu main terjah jer mkn biskut kering jela gamaknyer..hahaha