Tuesday, March 24, 2009

Report Duty

Huhu lega rasenyer. Hr ni aku dah report duty to my ketua jab. N ketua bahagian setelah seminggu mendiamkan diri…muahaha. Itu pun stlh ditegur oleh prof ptg smlm hehe. Apo punye ank buah la aku ni. Bukan ape, aku pun still confius at 1st aku kene report kt sape. After p report kt pendaftar report kt bhgn admin. N then xtau mane hala tuju muahaha coz formally xde pun habaq kt unit mane ckp verbally je. So pg terserempak prof kt admin aku smpt mencelah nk jumpe dia lps2. Prof smpt buat ayat “rase bersalah la2”..confirm la kekeke. So setle sume dah. I’ll be in charge Rekod & Konvokesyen. So pasni kene tgu ketua unit punye plan plak. Huh! Lega rasenyer..

1 comments:

miezaniera said...

Selamat menjalankan tugas sebagai PTM dan semoga tabah menghadapi ragam pihak Rekod dan Konvokesyen...hehehe chaiyuk2...