Friday, March 6, 2009

Stressnyer aku lately ni..

Kenape aku stress? ekh aku stress ke?emm entah la bosan la!
  • Sbb kj aku ni xsesiap²..bkn pasal ape pun juz prob kt page break jer yg menyebabkan aku dah buat mcm² style tp jd cam hampeh je kuanyer..bosan betui aku tgok mende yg same je 2hr ni..
  • So at last aku wat cm yg memule aku wat blk..aku bg 3 option view as web, doc &  excel ikut suke la depa nk page break kt memane..flexible ok!

3 comments:

aizuemi said...

cik kak.. nk nota Pengurusan Stres tak?

maro said...

hehe bosan gak tgk kija yg samer 2-3 ari...mcm aku nie dah naek semak pale otak nieeee.....

Zamzunita said...

zue: emm nota?wt mase skrg aku da xboley terima input..semak kpale otak

maro: tau xpe..lalang da tumbuh kt celah² coding aku ni..semak