Wednesday, March 4, 2009

WeeKn Yg LePaS..

Ni utk entry weekn lps..sbb bz sgt 1-2 hr ni..xsmpt aku nk mengarang ayt ni..
OK la start from hr sabtu yg lps..pepagi aku da p ke OU..emm pg ke..plan asalnye la tp aku smpi dlm kul 11lbh da nk tghr dah..terus p ke bhgn cinema coz plan nk tgok Geng D movie..tp hampanye coz utk hr2 tket sold out..cian aku tgok family ngn ank² yg main terjah je p n in d end xde tket plak..aku? cian gak la sape suh x book online sesiap kn..tp xpela aku  terus beli tket GENG for d nx day plak...so pe lg p merayau la kt OU tu cuci mate..sementara nk menunggu ptg coz da janji ngn sarah nak p ke melawat si comel NURSYAZA DANIA puteri ET & Ikram kt Sri Kembangan b4 dia cergas ke Jengka kn.. 

Da lps2 aku p melawat adik kt UKM plak..biasola bawak kua makan..menu utk mlm tu ayam Fujiyama..best²...klu korg p area sane boley singgah kedai mkn tu..best gak la..

Hari ahad..kami p blk ke OU..nk buek cmno kn da boli tket smlmnye..so pe lg mengembara bersama Upin & Ipin la..haha..personally i like dis movie very much..gud job guyz!

0 comments: