Thursday, April 2, 2009

Family Day PSMB @Sg. Klah Hot Spring Perak

Walaupun sepatutnye entry ni dah lame tp aku xsmpt nk update..so ni la dia Family Day PROKOM yg ke-2 aku sepanjang berada di UiTM. Bertempat di Sg. Klah Hot Spring Perak bertarikh 28/03/2009. P naik kete Sarah,kami sampai awal gak la coz xbenti mkn ingatkan ade bekpes sekali bekpes basi dah. So proceed main jela..Ni game yg aku join. Aku suke bab main² ni..

1. Pertandingan tiup n pecahkan belon. Ni actually kategori kanak ² tp Xdpt sambutan kn so kanak² dewasa la take over..n tempat pertama jatuh kpd….me,myself n i…muahaha
2. Pertandingan Terompah Gergasi. 1st saringan dpt no 3. Masuk saringan akhir terus no akhir..kekeke
3. Pertandingan masukkan bola dalam jaring(ala² netball la tp bola kecik n ringan jer)..1 pun aku xdpt masukkan..kekeke
4. Dpt hadiah menang tiup belon, disebabkan asalnye utk bdk kecik so adiah dia adalah teddy bear kale pink lg…comey² haha.. N pemerhati setia aku xlain xbukan my lovely hubby la..cian kaki sakit so tukang tgok jela.
*All d picz credit to tukang amik gamba yg bertauliah di psmb. hehe byk sgt name..

2 comments:

aizuemi said...

hahahha.. tukang gambo mmg ramai gilerk.. kagum aku ngn warga PSMB nih~

Farihan said...

seronok nyer kalo aku bleh join..tp aku ader branstoming session laks...huhu