Friday, May 29, 2009

Bali [Day 3]

Hari ke-3 ni dr pg aku rs cm xberapa sht coz kepale aku da start berdenyut² tp gagahkan gak la kaki ni melangkah..P tgok view kt Tanah Lot (tanah laut)..cantik bangat..pas2 aku da xbrp nk larat nk jln da..cian mr. hubby xdpt nk merayau sgt..

Rase fresh je time ni..walaupun kepale aku tgh pusin..lepas2 actually shopping kt area Tanah Lot ni gak..coz kt sini la tmpt plg murah tp ape nk buat time nila plak kesihatan x mengizinkan..2x aku muntah beb..dah naik longlai dah..So hubby aku smpt cekau magnet n keychain tu jela utk souvenir..huhu saddis betui

Lunch time sambil tgok view padi bukit..

Enjoy beatiful Indian Ocean


Kecak dance. Tp aku tgok intro je coz asap² tu memusingkan kepale yg tgh pusing. 


Candle light Baliness Grill Seafood dinner @Jimbaran Beach

4 comments:

eT said...

selain jd pemandu pelancong, pak gedil tu jd tukang amik gambo gk ker?
apa kisah pak gedil selanjutnya ni zam?

ZzamzZ said...

hahaha...yezza dia pakej pemandu n tkg amik gambo skl..tgu ekh lom abis lg..ttbe teringat mkn begedil smlm..keskeskes

miezaniera said...

aik baru 2 hari kt sana dh muntah2..wah tk sabar nk tau cite selanjutnye ni..ngeh ngeh ngeh..

ZzamzZ said...

muntah coz penin + perut kosong daa