Tuesday, May 5, 2009

My New Staff Card


Hehe juz got my new staff card yesterday..reason: Kad aku dah rosak..xboley detect da nk masuk pintu opis ni..huhu xpepasal melayang duit rm30 aku..xpela lg pun kad aku da buruk da..kaler pun dr purple da tukar jd biru..plus muke pun cm muke bebudak je time2..

4 comments:

miezaniera said...

ye la zam.kad baru ni dh tk nmppk muka bebudak.dah nmpk muka org tua. hahaha dan hahahahahaa lagi...

Sarah Syazwani said...

zam kan memang da tua..pasal tu muka pun muka da berumur..hahahaha sambung hahahaha bai

ZzamzZ said...

ceh..sabo jela aku bdk 2 org ni..yela umoq aku da 27 da tua da..sarah n bai kn umoq br 17 tahun..mudenyer..huhu

izanpyus said...

Zam, puding ni glamer kan Pahang. Maybe sebab tu susah nak jumpa kat tempat lain.Kuah dia guna susu cair... Ko tengok la resipi kat kat link aku bg tu...Senang jerk.Kalau kat sini,kalau ada puding nie,memang jadi rebutan la,hehe...

http://www.pahang-delights.com/puding-raja.html