Thursday, May 28, 2009

BaLi [Day 1 - Free n Easy]

23/05/09 - aku proceed gak ngn plan asal. B4 p hr khamis da amik injection sesiap, sekali inject rm65/person..lom p lg da melayang da rm130 huhu..xpola prevention is better than cure..So dpt la international certificates of vaccination under WHO,boley di bawa n di refer di mane² nnt. N sume da check,yg ptg ne check pasport klu tertinggal xpepasai je..K la meh layan gambo jela..


smpt lg snap pic kt dlm flight


1st Dinner @lunch our haha.. sesampai je kt airport dlm kul 2pm Pak Gedil yg fetch n terus bawa kami p mkn.


Ni la hotel tmpt kami menginap..d sbbkn nk cr halal food so nela cr yg ade link ngn malaysia. Byk holiday villa ni nye hotel rupenyer. So food dia malaysian dishes jola..


Petang ni jejalan je d sbbkn hotel xjauh sgt dr pantai n tempat melepak.

INFO: Tiada perbezaan waktu antara Malaysia ngn Bali..

4 comments:

miezaniera said...

Alhamdulillah..selamat dah..cantik2 gambar nih..i like..

ZzamzZ said...

Alhamdulillah..slmt pergi n pulang akhirnye..yippie!!!!!!

eT said...

pesal ko xbawak balik bunga ros tu utk aku..huhu

ZzamzZ said...

huhu kt bwh kn tgh konvo..melambak org jual bunga tu