Friday, May 22, 2009

[Tagged] Kerja Rumah

Disebabkan hr ni sgt la boring dan rehat ni xde mende sgt nk bace n buat..so pas bace je blog bai terus aku jawab tag ni dgn semangat yg berkobar²..hahaha

1) bila terakhir anda cuci toilet?
emm bile ekh..last week kot..hr pun aku xigt..

2) pencuci apa yg anda guna?
pencuci ape ntah cap giant je kot..pas2 mop dgn pencuci lantai dettol

3) dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?kenapa?
dlm 1 minggu sekali je kot..mmg aku xrjn pun nk mop hari²

4) apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
basuh baju @ lipat baju @ tgk tv wit mr. hubby

5) apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple?
mi maggie perisa kari. lg best klu hubby aku yg buatkn

6) minuman selalu anda buat waktu pagi?
ali cafe n same cm bai aku tmpg minum seteguk-dua gak..

7) sebelum tidur apa yg anda suka lakukan?
tgk tv n kaco Mr hubby

8) harus menjawab tag yg tertera nama di bawah?
soalan ni cm pelik je kn..sepatutnya nama yg t'senarai di bawah harus m'jawab tag. disebabkan soalan pelik aku xnk la terterakan nama di bawah..muahaha

2 comments:

miezaniera said...

tu dah rase pelik tapi redho kan je ahaks..

ZzamzZ said...

hahaha...xpola ayt pusing² pun org faham gak..sbbnye klu tag² ni kt bwhnye confirm la name org yg nk di tag plak.