Thursday, June 18, 2009

Simple. Convenient. Secure. Konon.

Lame dah xupdate blog..k la ni aku nk share kegeraman aku di kale aku membayar yuran menggunakan FPX ni..sabo jela aku dan² aku nk print resit sume, ade technical prob la dah lebih 60second la..time deduct duit bkn main laju..siap ade msg if xdpt print resit duit x akan di deduct tp bile aku check online banking aku..da deduct jer..so cmne aku nk BUKTIkan yg aku da byr yuran tu..boley la print statement bank ni tp xdela dia bg info deduction tu utk byr ape kn..so ape cte ni...

Updated @19/06/09
Alhamdulillah nsb baik dah update kt bhgn bendahari ni kn..klu x mmg hari² aku ngaco org yg in-charge mende ni..mentang² la kekawan sdr kn..keskes..yela atlest boley gak aku print resit ni tunjuk BUKTI yg aku dah bayar k..

6 comments:

eT said...

haaa....2 la...lenkali transfer kt akaun aku..baru la simple.convenient.secure... :p

blur42nd said...

huhuhu

aku rase selamat duit tu...if dia tendang...ko akan dpt pulangan nye kembali...hehehe....

Titi Wangsa said...

tu la
aku dulu kena dengan air asia
apa la
dia kata, kena beli sekali lagi
and yang 300 tu dia ganti balik bulan depan

ZzamzZ said...

To et: huhu klu transfer kt ac ko et ade bonus or dividen ke boley la..muahaha

To Yun: tu la yun..tp dianye msg tu xsame dgn dianye action..tu yg bahye skt tu..

To TT: pape ntah diorg ni better dia byr kn je dr kte byr kn pas2 dia ganti blk..ish²..tp nsb baik kes aku ni da setle..

ulin said...

zam ko sambung study yer..
ehehe
gud luck..

ZzamzZ said...

hehe tocheh..xtau la otak ku yg da berkarat ni boley masuk input lg x..