Thursday, June 11, 2009

What a bz day...

Huhu...hr ni aku rs cm pekerja cemerlang je..dok check, wat report n jana data..hr ni senat meeting utk exam...di sebabkan bos aku cuti n selalunye proses ni di buat oleh dak bai, tp dia pun cuti..maka terpaksela aku take over...tp yg aku tensyen ni nape la smpi skrg xabis² proses upload data ni da nk dkt sejam ni...pukul brp mau balik ni daaa..

*cian kt laki den yg lepak kt mane entah tu..tu la sape suh xbawak kunci umah spare kn...hehe ampun ye abg..igt kn hr ni bley blk awal eden lupo plak hr ni meetingnyer..huhuhu

Updated 8.45pm
aku still @opis...di sebabkan td aku mendapat error 'Connection Broken' yg menyebabkn aku terpakse run dr awal blk..so haruslah aku menjemput my luvly hubby utk meneman aku..walaupun dalam kepale otak aku ni da ade niat jahat & malas..tp disebabkan rasa RESPONSIBLE yg diamanahkan..haruslah aku setlekan sume ni..klu x confirm sok uitm plak kua paper..n finally siap gak keje aku ni..k la perut den pun da lapo ni huhu...calos dulu la..

sekian shj berita di bilik opis..huhu

9 comments:

Pizam said...

skali lg aku nak komen..komen komen komen komen....
komen..komen komen komen komen....
komen..komen komen komen komen....
komen..komen komen komen komen....

ZzamzZ said...

kekeke cian laki den ni..ne toman eden kek opis plak..xdo kojo la2...huhu..sabaq no

eT said...

wahh...bagusnyer boss den sorang nii...caiyuk2...camni la baru boss besau sayang..heee

Sarah Syazwani said...

huhu..cayala..balik malam tu..rsnyer kali terakhir blik malam sebelum kawin kann..hahahah

ZzamzZ said...

To et: yola2 xde maknenyer bos bosar2 nk syg org..

To sarah: yola b4 kawin boley la nk blk kul 9-10mlm ni..da kawin kene la bg priority kt laki den..kang dia cr org lain kang..ish..jgn dibuatla..syg kt laki den..mmuah²

Roslia said...

rajin botoi...sampai ke malam kojo...heheheh...sib de hubby teman...rajin hubby kak ita teman ek?

ZzamzZ said...

To Ataq: xdela rajin pun..da namenye kojo nk xnk ne buat gak..tu la nsb baik ade abg tersayang tu klu x..xjd kj gak..rjn x rjn ne teman gak la..paksa rela muahahaha..

nizaa said...

rajin nyer laki ko teman eh..kalau tak...hihihhihi..(sila mengilai!) hahahah

ZzamzZ said...

ceh sabo jela aku dak niza ni..eee xdptla klu sesorg kn..