Monday, July 13, 2009

[TAG] My Beloved Hubby

Siapa nama pasangan anda ?
Mohd Fizam Muhamad Fadzil

Brape umur dia??
27 dah tua dah..ekh mude lg..(huhu lupe plak kami sebaye klu dia tua...aku pun tua la)

Apa pasangan anda minati??
dia minat main game..

Apa karakter pasangan anda??
Loving person..i like!! mmuah²

Makanan kegemaran?
masak sambal udang petai, ayam kicap...n burger

Macam mana dia tido??
pejam mate tido la..

Apa kata pertama darinya ketika pertama kali berjumpa dulu?
'zam ke?' sbb 1st time jumpe dia aku p berdua ngn ET daa...ish nape dak ET ade je dlm jln cte aku ni..wakaka

Apa yang buat anda suka padanya??
Dia sgt caring,loving n responsible..n 1 more thing dia jrg mare² ni..

Apakah impian anda & pasangan anda?
Impian kami ada byk tp slh 1 nye berjaya n happy 4 eva n eva..

Nak pass kat sape?
Aku pass kt sesape la yg rajin nk buat tag ni..

Meh ltk gambo smgt patriotik skt.. \(^o^)/

6 comments:

eT said...

hehehe...eleh..dia yg ajak teman dating celah2 sup tuh.. :p

ZzamzZ said...

hahaha rs cm nk gelak guling² plak..tu 1st time jumpe..same ngn ko plak2..nsb sarah xde..yg aku ajk dgn sarah xmenjadi..muahahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hikss..sonok nyer kenang saat tu..aku lom jawab lagi tag ni :P

semut-terbersin said...

pergh dating kat tugu negara ke korang nih? patriotik sungguh

miezaniera said...

wahh patriotiknye..tah2 et dok nyorok belakang patung2 tu tak hehe

ZzamzZ said...

To elis: Jwb ngn xjwb..

To ila: mestila kene ade smgt patriotik xkn nk p tgok bunga je kot..wakaka

To bai: muahaha..aku da cek da keliling et xikut time ni..