Wednesday, August 26, 2009

Akhirnyaa..tp xsame plak dgn sarah

Ptg td dpt surat..Aku igt surat yg ditunggu2 cm sarah n et dpt..skl surat lain daa...

Intipati surat:
Dengan pelantikan ini puan bertanggungjawab untuk menjalankan tugas hakiki serta tugas yang ditanggung. Semoga puan dapat melaksanakan tanggungjawab ini dengan baik dan sempurna.
InsyaAllah aku cube buat yg terbaik..walaupun aku rs cm xtermampu je ni but i've 2b strong n confident..gambatte! U can do it..

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowieey...dapat laa duit raya nanti :)

ZzamzZ said...

sape dpt elis..aku ke..hehe..org besau² xboley dpt duit ry da..klu nuha boley tp ne mai umah ry nnt..

nizaa said...

wahh..ni rezeki langit ramadan ni.. (mcm nama anak rossa plak) hehe

ZzamzZ said...

haha..hr2 turn ko kn..lani turn aku plak.rezeki tu alhamdulillah..tp t/jwb yg nk dipikul ni..dah la task bos aku2 melambak..task aku sdr pun xterabis² lg..ni mkn bertambah ni..hopefully aku bley survive..chaiyuk²

semut-terbersin said...

wahhh makcik kayooooooo!!!org gomen je ada tanggung2 keje ni..tp income masyukk ok per..org prebet cam kitorg ni jgn arap laa kalo tak tanggung2 keje..keje lebeh2, gaji sama je..cis!

ZzamzZ said...

ala ila kaye mane la sgt..kj je yg byk..mane boley compare apple to apple..kitorg xde bonus..ko xde tanggung pape pun gj da besaq..xyah tanggung manggung ni.. ;D