Thursday, August 27, 2009

Tudung da sampai..

Posto..Posto..Posto....

Hehe ptg smlm dpt la kiriman express dr sini. So mlm td adalah sesi mempossing with my new tudung scallop..Ni sbb terpengaruh dgn izan n sarah lani..aku pun join skl order² tudung online ni..K la lyn kn ajola gambo ku yg poyo sesorg ni..laki aku pun mls nk melayan kerenah aku ni..hahaha. Xpe² aku beli ni pun sbb 2dung ni sng n cpt utk d pakai..sng laki aku xyah tgu lelame..
Sarung je xyah gosok n x yah pakai kerongsang pun..i like...dasar pemalas la2 muahaha

* Lebatnyela hujan kt luar ni..aku xberani nk drive balik walaupun rumah aku xjauh kn..huhu..help me..help me..

8 comments:

izanpyus said...

ish2.penat tol aku taip pepanjang comment tp xsent la plak.aku dok surf blog ko guna hp then dok sent komen tp xsure dpt ke x.hehe.ape2 pun cik puan pegawai nampak sgt chanteq bergaya begitu,ehe.seswai...

eT said...

huahua...bergaya nmpk...:p

Fazs said...

zamz...cantik ;-) nti emel la gmbr kt fazs, leh ltk tuk model scallop join izan...eheheh...

p/s: zan...ukuran pnjg dr dagu 18cm (oho) sgh labuh tuk fazs, tp cantik tletak.

ZzamzZ said...

muchas gracias..thanx 2u izan coz dpt m'pengaruhi aku..haha..aku tgok comey je ko pki..plus mmg sng pun kn..apo laie order jela..

haha sekali skale bergaye et..

Ok² lupe plak nk emelkn pic kt fazs..nk jd model sambilan join izan n sarah la..hahaha

Yun said...

...welcome to da club...
bertambah lagi geng [pemalas] suke iron baju

ZzamzZ said...

yezza...so pe lg yun kene cr baju yg xyah iron plak buat koleksi...hahaha..tahap melampau dani

miezaniera said...

wahh..mcm model la pulak..

Yun said...

lah..kan dah melambak baju yg xyah iron...kain style lycra or jersey..jubah pon dah ade kain mcm tu tau..kekeke