Monday, September 7, 2009

Jalan-Jalan Kuala Lumpur

Sabtu after class..aku terus gerak kua..1st thing singgah area umah lame aku dl n then terus ke Jalan TAR..lame dah x p sane aku pun x igt when is d last time aku jejak kaki kt sane..parking kt SOGO..maka bermula lah penjelajahan aku..d sbb kn aku p hr sabtu make ramai la umt kt jln TAR tu huhu..penin den..xbyk sgt hasil..aku smpt rembat 1 psg bj rayu n 3 helai tudung scallop je..d sbbkn mase yg diperuntukkan skt je kn..

Hr Ahad plak..jelajah ke KLCC plak..ni pun aku da lame x p..dis yr xpernah p lg rasenye..xde purpose pun nk p pun kn..smlm sbb sj nk p jejln tgok Malaysian Furniture & Furnishing Fair..PAs2 singgah kt param PJ n then calos la kn..
Sempat lg posing2 kt klcc ni..haha xde kj la2 kn..layankn aje la

6 comments:

aizuemi said...

ko area klcc ek.. aku plak merayap area Sg Wang n BB..

ZzamzZ said...

haha...aku skl sekale je merayap naik kl ni..

miezaniera said...

mana gambar hasilnye zam..hehe

ZzamzZ said...

ala hasil xmemberangsangkan pun..salah 1 hslnye kn da pki hr ni..

ReX said...

check it out http://nicephonenumbers.blogspot.com/ spread it around.. tell ur family and frens

Mrs. Asida said...

rajin nye ko pergi sana. sure ramai org. huhu aku yg dekat ni pun tak pergi.. susah lah dgn anak2. :)