Thursday, May 26, 2011

Kasih Yang Suci Vs Nora Elena

Juz to share something yg menjadi kegilaan aku pd ketika ini..disebabkan dok syok layan drama bersiri Nora Elena yg tgh dok bersiaran kt TV3 Isnin-Khamis (7-8pm). So puas aku mencari Novel yg diadaptasi ke drama ni..Survey kt kedai asyik tarak je kan..xpuas ati punye psl...gedik2 nak bace gak hahaha..so order online jela..
Finally tiba jua bungkusan yg ku tunggu2  \(^o^)/







For those yg nk mencari buku/novel tp mls nk berjalan ke kedai buku..boleh order di karangkraf . Depa tengah wat diskaun 30% sampai 31hb Mei 2011. 

5 comments:

eT said...

aku pon tiap2 ptg tercongok dpn tv tgk cite ni..hehe
pinjam je la novel ko tu aku nk baca..
jgn lupe wat book review tau zam :p

Yun said...

wahhh

aku dah 3hari miss citer ni..blk KL ptg ni nk qada' kat tonton.com.my

owh ni lah bukunya ek...kompem aku nk order terus ni..ahaks...

ZzamzZ said...

et: Hehe lani pakat sume dilanda aura nora elena. Bley pinjam 1 hinggit sejam muahaha...rerase mesti dpt byk hinggit ni dr ko...hehehe. insyaAllah klu aku rajin nk hupdate ini blog kasi itu review la kn...haha

ZzamzZ said...

yun: wajib qada tu yun..rugi² hehehe..yezza itula bukunye yg tlh diadaptasi kpd drama nora elena.. Kasih Yang Suci by Meen Zulaikha.

aku la... said...

akhirnyaaa..tercapai jugak cite2 ko nak dapatkan buku tu yek..penangan nora elena la ni...kayo penulis ni kalau ramai lagi cam ko..hahahahah..