Friday, June 24, 2011

Home Sweet Home..

Syukur Alhamdulillah,
Finally dapat gak kunci yang dinanti-nantikan.. Walaupun delay 57 days from SnP agreement date..
Tp xkisah la as long as LAD developer da confirm nak bayar..bley la wat top up beli brg2 rumah..  \(^o^)/




Maka bermula la pencarian barang2 dan sesi permintaan qoutation2...duit oo duit datangla!

14 comments:

Aidanisme said...

cantik nya rumah kak zam..

Kancilbiru said...

wahh cantik rumahnya...kat mana tah ni? macam penah ku lihat...

ZzamzZ said...

Aida: Thanx..ni kebetulan amik gambo lantai byk sgt nmpak shining² tu cm cantik je kot..

ZzamzZ said...

Kancilbiru: Besa ja,jgn kata umh..sume menda baru nmpak cantik..kt area bukit subang..

eT said...

waaa...dah dpt kunci...
best3...ko jgn lupe wat quo utk umah aku yg gagah perkasa tu sekali...hehe

Sarah Syazwani said...

best2...pastu lehla buat house warming..jgn lupe jemput org jauh nii

syuhada said...

wah~~ cantiknya zam :D bukit subang area2 subang bestari ke?

ZzamzZ said...

et: no prob..aku bg contact jela aku buat ngn sape nnt ko emel n roger la..ala nnt klu umh ko da siap mesti ramai kontraktor buat promotion kt c2..confirm punye

ZzamzZ said...

sarah: insyaAllah..xdecide lg ble nak masuk umh..plg cpt pas raye..plg lambat ujung/awal thn depan..papo den kabo kn la nnt..

ZzamzZ said...

ada: kt denai alam..ko beli kt subang bestari ke ada? xjauh da2..

eynda said...

Cantik!! Dah deco nanti lagi cantik ;-)

ZzamzZ said...

Wahh terharunya kak eynda komen blog saya...tocheh² sbb drop by..nwy saya sgt suke giler dgn deco umah kak eynda..tu yg ble pk tang deco asyik bukak blog akak je for ref..

~izan~ said...

cantiknye zam..mesti lg cntik lps ni..kami plak ke hulu ke hilir cari rumah yg bertanah plak,huhu...

nnt hapdet lg deco2 bagai tau!~ slmt mendeco!

ZzamzZ said...

TQ izan..xtau lg ble mau masuk nk deco2 lani tgh reno2 lg..

Huish..bkn lani umah hang da bertanah ke..oo nk cari semi-D or banglo ekh lani..Alhamdulillah murah rezki kwn aku sorg ni..semoga dipermudahkan urusan..

Aku umah t'sepit ni jela..adela tanah sekangkang kera kt blkg tu skt..jadila..haha