Wednesday, July 27, 2011

Pictures of Kitchen Cabinets

Attached here with some samples of Kitchen Cabinet for our reference ;p

Mau pilih kale hijau or merah..
or kale kuning..
or kelabu n buat wall tiles cam dam..
or KC in black..
or orange..
or natural..wood kale..sila abaikan org yg tgh menguap tu haha
or kale putih..i like..kasi tempek byk skt..



n then some samples for those yg teringin nk letak washer kt bwh kabinet..



* Source from google picz n unity

15 comments:

semut-terbersin said...

aku sangat suka itam 3D! tp ape kan daya aku hanye mampu wat itam biasa je..sedeh!!
putih pon smart gile!! merah pon!!

Kancilbiru said...

merah tu lawa weh..sama theme dengan blog hang...ahahaha

ZzamzZ said...

ila: ye aku pun sgt suke black and white..xksh la 3D or 4D pun haha..stakat suke jela..klu buat nnt tgok blk budget D mane yg mampu jela..1D pun ok je hahaha

ZzamzZ said...

KB: haha ikut theme blog lak ekh..nk tgok theme umh ape dl..

eT said...

putih tu cam cun kan...tp riso cepat kotor la plak...
btw...apa kata ko campurkan sume kaler tu jdkan 1 dapur...hehe

ZzamzZ said...

et: ape kate ko try nnt campurkan utk umh ko..nak gak aku tgok cmno hasilnye nnt..hahaha..so far aku b'kenan putih n itam jela..biasela warna tu je idaman kalbu..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

elegan jer hitam tu

Sarah Syazwani said...

suka hitam n oren tu...kalau x umh aku pun nk buat hitam..tp..apakan daya..huhu

ZzamzZ said...

elis: hitam itu menawan hehe

sarah: ala xpela sarah nt bley buat gak..pasni bley wt lg gempak coz dpt saving kt sane..

Yun said...

erm, putih mmg cantek...tp paham2 jek lah nk menjaganya..

hehehe..kelabu dam tu cun jugak..tp merah memang emnawan..terus garang rumah ko.ahaks

~izan~ said...

et tu kan,meh kita suruh dia wat rumah dia semua kaler haha..

aku punya KC hitam merah tp berangan utk next house nak buat solid wood coklat.masuk semua tema apa2 pun rumah haha.siap berangan nk letak island bagai.

kalau ko nk nmpk moden,ko pilihlah yg terang2 kalernya n tak mkn dek zaman,chewah,mcm la aku terer sgt =P eh ko letak island gak ek?

ZzamzZ said...

yun: 2la putih bley nmpk kitchen lg luas tp 2la ssh nk m'jaganye tp klu for those yg xrajin masak xpe kot..muahaha

org kate klu warna merah bley rase lapa je sesuai kot kt kitchen..wo pu ci tau

ZzamzZ said...

izan: haha 2la psl..sbb et yg ckp kn so dia kene buat dl..kte tgok ape hasilnye ne tau pasni jd ikutan org ramai plak..

ish nk ltk island mendenye izan..dapur kecik tet jo pun..tu pun extend skt but still cannot put d island ;p

ummidaddy said...

akak minat tol yg silver2 putih gambar 4 dr bwh tu...zam survey kc area mane? umh kt denai alam kn....

ZzamzZ said...

oo sy pun suke gak yg2 kak sue..sy survey kt internet ngn kt exhibition hehe..tp klang valley jela..ha ah kt denai alam..